Isofol di

Isofol Medical aktie (ISOFOL) – Dagens industri

Senaste nytt om Isofol Medical aktie. Isofol Medical komplett bolagsfakta från Di.se. … Ägare i Isofol begär extrastämma för att välja ny styrelse.

Senaste nytt om Isofol Medical aktie. Isofol Medical komplett bolagsfakta från Di.se

Isofol Medical – nyheter om bolaget – Dagens industri

Carnegie sänker sin rekommendation för Isofol Medical till behåll från köp.

Artiklar, analyser, telegram, pressreleaser och analytikernas aktieråd rörande Isofol Medical

Isofol Medical – teknisk analys av aktien – Dagens industri

Innehållet på denna webbplats är upphovsrättsligt skyddat. Ange källa vid …

Utförlig grafisk information om Isofol Medical historiska utveckling som ger en hint om aktiens framtida utveckling.

Isofol Medicals förlust krympte

för 15 minuter sedan — Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 …

Isofol Medical redovisar ett resultat efter skatt på -25,3 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2022 (-61,2). Resultatet per aktie uppgick till -0:16 kronor (-0:38).

Isofol Medical – finansiella rapporter – Dagens industri

Isofol Medical balans- och resultaträkning. Se hur Isofol Medical presterat …

Isofol Medical föreslår utdelning och likvidation

19 jan. 2023 — Nyhetsbyrån Direkt•Di. Förslaget avser en utdelning ”av en så stor del av kassan som möjligt”. Styrelsen bedömning tar sin utgångspunkt från en …

Styrelsen i forskningsbolaget Isofol Medical avser att kalla till extra bolagsstämma med förslag till utdelning och likvidation av bolaget.Det framgår av ett pressmeddelande.

Isofol Medical: Slutliga data bekräftar studiebesvikelse

25 nov. 2022 — Di Morgonkoll 25 november: Nedåt i Asien – ökad smittspridning tynger Kina.Natten och morgonens viktigaste nyheter …

Isofol Medical meddelar att analysen av slutliga data från Agent-studien bekräftar de övergripande resultat som presenterades den 3 augusti 2022. Det framgår av ett pressmeddelande.

Storpost mäklad i Isofol – matchar Lincs ägande

24 jan. 2023 — Innehållet på denna webbplats är upphovsrättsligt skyddat. Ange källa vid citering. Dagens industri är en del av Bonnier News.

Pareto mäklade på tisdagen en storpost i forskningsbolaget Isofol Medical på 2.972.419 aktier. Det framgår av Infronts avslutsstatistik. Enligt ägardatatjänsten Holdings är det en exakt match med investmentbolaget Lincs ägande. 

Ägare i Isofol begär extrastämma för att välja ny styrelse

30 jan. 2023 — Innehållet på denna webbplats är upphovsrättsligt skyddat. Ange källa vid citering. Dagens industri är en del av Bonnier News.

Isofol Medical har från aktieägare med en minoritet om minst 10 procent fått en begäran om att kalla till en extra bolagsstämma för att besluta om val av ny styrelse. Det framgår av ett pressmeddelande.

Keywords: isofol di